0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

CAN модуль Convoy CANTEC-F2, ціна: 3 341 грн.

3 341 грн.
  • Виробник  CONVOY
  • Доступність:  В наявності
  • Код товару:  ba-4961
   
Безкоштовна доставка
При купівлі товарів на суму замовлення от 5000 грн ви отримуєте право скористатися безкоштовною доставкою по Україні.

Забрати своє замовлення можна використовуючи сервіси:
«Нова Пошта»
«Укрпошта»
Кур'єрська адресна доставка перевізником «Нова Пошта»
Повернення товару

Відповідно до ст.9 «Закону про захист прав споживачів» ви можете повернути або обміняти товар в нашій мережі протягом 14 днів без вказівки причини, за умови, якщо:


товар не використовувався, зберіг товарний вигляд, пломби, ярлики, плівки;
збережена упаковка, документація в товарному вигляді;
присутні чеки і гарантійні талони.

Подарунок при покупці

Ми постійно дбаємо про наших клієнтів і з радістю даруємо подарунки вам і вашим близьким при покупках в нашому магазині.


Побачити актуальні пропозиції можна якщо:

на товарі присутня відповідна позначка;;

перегляньте більш детальну інформацію в розділі "Акції".

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Опис

Універсальний інтерфейс CAN-шини Convoy CANTEC-F2, призначений для підключення iGSM-003 (і інших GSM-систем Convoy) до шини CAN автомобіля. Модуль визначає автомобіль і налаштовується автоматично. Набагато спрощує роботу по установці охоронної системи і дозволяє уникнути проблем з гарантією на електрообладнання.

Адаптер Convoy CANTEC-F2 отримує інформацію про стан автомобіля безпосередньо з шини CAN-bus автомобіля, розшифровує її і представляє в аналоговому вигляді, необхідному для зчитування сигналізацією. Модуль дозволяє коректно керувати через шину CAN штатної сигналізацією автомобіля, центральним замком, системою «комфорт», «аварійкою», відмиканням багажника. На деяких автомобілях CANTEC-F2 дозволяє запустити двигун.

Модуль має можливість альтернативного аналогового управління «аварійкою» та центральним замком (для автомобілів, у яких відсутне управління ЦЗ та аварійною сигналізацією через шину CAN). CAN-інтерфейс має десять перепрограмованих виходів, два з яких із змінною полярністю. Кожному виходу можна привласнити будь-яку з 24 функцій. Чотири програмовані входи служать для управління пристроями автомобіля за допомогою модуля. Кожному входу може бути призначена одна з 8 функцій.

Список підтримуваних моделей автомобілів інтерфейсу Convoy CANTEC-F2 включає більше 250 одиниць і постійно розширюється. Серед основних марок: Audi, BMW, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Volkswagen та інші.

Налаштування модуля займає мало часу і не завдає клопоту. Для настройки використовуються «Кнопка програмування» і світлодіодний індикатор, розташовані в корпусі модуля. Вибір моделі автомобіля відбувається автоматично. Після підключення до шини CAN, подачі живлення і проведення ряду простих дій (для більшості автомобілів - це включення/вимикання запалювання і закриття/відкриття автомобіля зі штатного брелока) модуль автоматично розпізнає автомобіль.

Основні переваги використання CAN-модуля Convoy CANTEC-F2:
1. можливість працювати з сучасними автомобілями з CAN-шиною з мінімальним ризиком пошкодити штатний електрообладнання;
2. мінімізація «салонних» робіт з розбирання салону, пошуку та підключення проводів сигналізації до машини;
3.можливість залучати до установки працівників середньої кваліфікації;
4. універсальний характер пристрою дозволяє оперативно реагувати на потреби установників, немає необхідності тримати на складі асортимент адаптерів для різних автомобілів;
5. автоматичне і примусове узгодження модуля з авто;
6. набагато спрощує роботу зі встановленням сигналізації на автомобілі з CAN-шиною і дозволяє уникнути проблем з гарантією на електрообладнання.

Зовні модуль являє собою мініатюрний блок, що підключається до авто чотирма проводами: два дроти CAN-шини, плюс живлення 12 В і маса.

Комплект модуля складається з системного блоку, джгута проводів, інструкції та упаковки.

Програма Integrator
Програма Integrator, розроблена інженерами-програмістами компанії-виробника, адресована майстрам-установникам, менеджерам настановних центрів і автовласникам. Дана програма дозволяє оперативно отримати наступну інформацію:
- підключення модулів до конкретного а/м;
- процедура узгодження модуля з а/м;
- перелік функцій модулів і особливості роботи кожної функції.

Програма дає можливість створення друкованої форми, в якій буде міститися вся необхідна майстру інформація. Програма працює як WEB додаток і для її запуску необхідно перейти по ссылке

Документація

Переглянуті товари