0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Ароматизатор Aroma Car Loop Gel Lemon 63116, ціна: 108 грн.

108 грн.

Основні характеристики: Бренд - Aroma Car / Вид - гелевые / Виконання - флакон / Колір - зеленый / Місце встановлення - дефлектор / переглянути всі характеристики
  • Виробник  Aroma Car
  • Доступність:  В наявності
  • Код товару:  68136
   
Безкоштовна доставка
При купівлі товарів на суму замовлення от 5000 грн ви отримуєте право скористатися безкоштовною доставкою по Україні.

Забрати своє замовлення можна використовуючи сервіси:
«Нова Пошта»
«Укрпошта»
Кур'єрська адресна доставка перевізником «Нова Пошта»
Повернення товару

Відповідно до ст.9 «Закону про захист прав споживачів» ви можете повернути або обміняти товар в нашій мережі протягом 14 днів без вказівки причини, за умови, якщо:


товар не використовувався, зберіг товарний вигляд, пломби, ярлики, плівки;
збережена упаковка, документація в товарному вигляді;
присутні чеки і гарантійні талони.

Подарунок при покупці

Ми постійно дбаємо про наших клієнтів і з радістю даруємо подарунки вам і вашим близьким при покупках в нашому магазині.


Побачити актуальні пропозиції можна якщо:

на товарі присутня відповідна позначка;;

перегляньте більш детальну інформацію в розділі "Акції".

Основні характеристики
Бренд Aroma Car
Вид гелевые
Виконання флакон
Колір зеленый
Місце встановлення дефлектор
Серія Loop Gel
Термін використання 2 месяца
Тип Ароматизатор
Аромат лимон

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Опис
Дані освіжувачі - мають стійкий, виразний смак, який зробить будь-яку поїздку незабутньою.
Майже кожен автолюбитель використовує в салоні повітряні ароматизатори. Основна функція освіжувачів повітря автомобіля - позбутися від усіх неприємних запахів, присутніх в салоні. Власники автомобілів знають, що дуже часто доводиться справлятися зі стійкими запахами тютюну, неякісними гумовими килимками, які перевозяться вантажами і т. Д. Ароматизатори допомагають зламати неприємні запахи, підняти настрій і допомогти зосередитися на дорозі, забезпечити приємне і бадьорить Запах в салоні. Ви можете самі вибирати запах.
Дані освіжувачі представляють собою набір автомобільних освіжувачів високої якості, які відрізняються різноманітністю тривалого аромату і дизайну з функціональністю. Композиція аромату, отриманого від кращих французьких парфумерних домів забезпечує максимальну довговічність. Діапазон включає в себе широкий спектр освіжувачі повітря, гель, спрей, і повітря освіжувачі вентиляційної решітки.
Виробник ароматів Aroma Car являє собою сучасне підприємство, розташоване в самому центрі Європи. Його власна лабораторія і доступ до новітніх технологій гарантує клієнтам промисловості високу якість і широкий асортимент продукції. Завжди близько до своїх клієнтів відповідно до останніх тенденцій, продовжує розширювати асортимент своєї продукції і набуває нові ідеї. Відкрийте для себе світ цих ароматизаторів!
Елегантний і сучасний освіжувач повітря стане для Вас не тільки відмінним ароматизатором, але і стильним аксесуаром. Гідний вибір істинного автомобіліста!
Так що якщо вам потрібен неперевершений аромат в автомобіль, то дані освіжувачі прекрасно послужать і зроблять приємну атмосферу в машині.