0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Ароматизатор Paloma Happy Bag Cherry 70237, ціна: 81 грн.

81 грн.

Основні характеристики: Бренд - Paloma / Вид - гранулы / Виконання - мешочек / Колір - фиолетовый / Місце встановлення - подвесные / переглянути всі характеристики
  • Виробник  Paloma
  • Доступність:  В наявності
  • Код товару:  68010
   
Безкоштовна доставка
При купівлі товарів на суму замовлення от 5000 грн ви отримуєте право скористатися безкоштовною доставкою по Україні.

Забрати своє замовлення можна використовуючи сервіси:
«Нова Пошта»
«Укрпошта»
Кур'єрська адресна доставка перевізником «Нова Пошта»
Повернення товару

Відповідно до ст.9 «Закону про захист прав споживачів» ви можете повернути або обміняти товар в нашій мережі протягом 14 днів без вказівки причини, за умови, якщо:


товар не використовувався, зберіг товарний вигляд, пломби, ярлики, плівки;
збережена упаковка, документація в товарному вигляді;
присутні чеки і гарантійні талони.

Подарунок при покупці

Ми постійно дбаємо про наших клієнтів і з радістю даруємо подарунки вам і вашим близьким при покупках в нашому магазині.


Побачити актуальні пропозиції можна якщо:

на товарі присутня відповідна позначка;;

перегляньте більш детальну інформацію в розділі "Акції".

Основні характеристики
Бренд Paloma
Вид гранулы
Виконання мешочек
Колір фиолетовый
Місце встановлення подвесные
Серія Happy Bag
Термін використання 3 месяца
Тип Ароматизатор
Аромат вишня

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Опис
Ароматизатори для автомобілів бренду Paloma, виробленого в Угорщині, відрізняються особливою витонченістю ароматів і створені спеціально для тих, хто вміє цінувати прекрасне. Висока якість ефірних компонентів, на основі яких створюються лінійки автодухів, і передові технології виробництва, дозволяють наповнити простір не просто приємною пахучою свіжістю, а справжнім вишуканим і незабутнім парфумом, який надасть будь-якому салону автомобіля свою неповторну атмосферу і стиль.
Лінійка автопарфумів Paloma Happy Bag відноситься до полімерних ароматизаторів і призначається для установки в якості підвіски на дзеркало заднього виду. Серія представлена ​​величезною різноманітністю ароматів і кольорів на будь-який смак, завдяки чому зможе не тільки збагатити автомобільний простір ароматною свіжістю, а й доповнити його інтер'єр акуратним і ніжним аксесуаром. Має вигляд прозорого мішечка-сіточки з гранульованим полімерним наповненням, просоченим парфумерною композицією. А особливі абсорбенти, що входять до складу ароматизатора Paloma Happy Bag, ефективно очищають повітря в салоні, нейтралізуючи молекули неприємного запаху.
Дія ароматизатора здійснюється з початком руху авто, коли концентровані арома-частинки починають активне випаровування через дрібну сітку мішечка. Аромати Paloma відрізняються підвищеною стійкістю і зберігають свою ароматизуючу здатність протягом 90 днів.
Ненав'язливі і підбадьорливі ароматні нотки даного парфуму надають тонізуючу дію на організм людини, що дуже важливо під час водіння. Завдяки даному запаху водій зможе максимально зосередитися на дорозі.