0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Амортизатор багажника LESJÖFORS 8144221, ціна: 628 грн.

628 грн.

Основні характеристики: Бренд - LESJÖFORS / Вага - 0.4 кг / Місце встановлення - крышка заднего стекла автомобиля / Марка автомобіля - KIA / Сторона встановлення - левая / переглянути всі характеристики
  • Виробник  LESJÖFORS
  • Доступність:  В наявності
  • Код товару:  73022
   
Безкоштовна доставка
При купівлі товарів на суму замовлення от 5000 грн ви отримуєте право скористатися безкоштовною доставкою по Україні.

Забрати своє замовлення можна використовуючи сервіси:
«Нова Пошта»
«Укрпошта»
Кур'єрська адресна доставка перевізником «Нова Пошта»
Повернення товару

Відповідно до ст.9 «Закону про захист прав споживачів» ви можете повернути або обміняти товар в нашій мережі протягом 14 днів без вказівки причини, за умови, якщо:


товар не використовувався, зберіг товарний вигляд, пломби, ярлики, плівки;
збережена упаковка, документація в товарному вигляді;
присутні чеки і гарантійні талони.

Подарунок при покупці

Ми постійно дбаємо про наших клієнтів і з радістю даруємо подарунки вам і вашим близьким при покупках в нашому магазині.


Побачити актуальні пропозиції можна якщо:

на товарі присутня відповідна позначка;;

перегляньте більш детальну інформацію в розділі "Акції".

Основні характеристики
Бренд LESJÖFORS
Вага 0.4 кг
Місце встановлення крышка заднего стекла автомобиля
Марка автомобіля KIA
Сторона встановлення левая
Тип Амортизатор багажника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Опис

Одним з необхідних елементів багажника автомобіля є амортизатор багажника, що дозволяє не тільки плавно відкривати та закривати кришку багажника, а й утримувати її у відкритому стані, захищаючи власника від випадкового закриття та нанесення травм. При частому русі поршня, а також попаданні на шток поршня сторонніх часток, бруду та пилу, амортизатор багажника може вийти з ладу і підлягає заміні.
Амортизатор багажника LESJÖFORS 8144221 дозволить провести заміну зношеного амортизатора, поліпшити ефективність та плавність закриття і відкриття кришки багажника, а також надійно утримувати її у відкритому стані. Основним елементом амортизатора є шток поршня, який виконаний з полірованої сталі, після чого підлягає хромуванню, що забезпечує високу міцність та захист від корозії, гарантуючи тривалий термін служби деталі. Тиск газу, а також параметри поршня спеціально підігнані під кожну модель автомобіля. Амортизатор багажника LESJÖFORS 8144221 підходить для встановлення на автомобілі марки: KIA. Сторона установки: ліва.
Компанія LESJÖFORS – один з найбільших виробників автозапчастин. Використання передових технологій в розробці, виробництві та тестуванні запчастин, дозволяє забезпечувати високу надійність та якість продукції, яка відповідає міжнародним стандартам.