0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Амортизатор багажника LESJÖFORS 8166749, ціна: 688 грн.

688 грн.

Основні характеристики: Бренд - LESJÖFORS / Виштовхуюча сила - 620 Нм / Діаметр поршневого штока - 8 мм / Діаметр циліндра - 19 мм / Довжина у розкладеному стані - 531.5 мм / переглянути всі характеристики
  • Виробник  LESJÖFORS
  • Доступність:  В наявності
  • Код товару:  73425
   
Безкоштовна доставка
При купівлі товарів на суму замовлення от 5000 грн ви отримуєте право скористатися безкоштовною доставкою по Україні.

Забрати своє замовлення можна використовуючи сервіси:
«Нова Пошта»
«Укрпошта»
Кур'єрська адресна доставка перевізником «Нова Пошта»
Повернення товару

Відповідно до ст.9 «Закону про захист прав споживачів» ви можете повернути або обміняти товар в нашій мережі протягом 14 днів без вказівки причини, за умови, якщо:


товар не використовувався, зберіг товарний вигляд, пломби, ярлики, плівки;
збережена упаковка, документація в товарному вигляді;
присутні чеки і гарантійні талони.

Подарунок при покупці

Ми постійно дбаємо про наших клієнтів і з радістю даруємо подарунки вам і вашим близьким при покупках в нашому магазині.


Побачити актуальні пропозиції можна якщо:

на товарі присутня відповідна позначка;;

перегляньте більш детальну інформацію в розділі "Акції".

Основні характеристики
Бренд LESJÖFORS
Виштовхуюча сила 620 Нм
Діаметр поршневого штока 8 мм
Діаметр циліндра 19 мм
Довжина у розкладеному стані 531.5 мм
Місце встановлення сзади
Марка автомобіля Peugeot
Сторона встановлення левая , правая
Тип Амортизатор багажника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Опис

Одним з необхідних елементів багажника автомобіля є амортизатор багажника, що дозволяє не тільки плавно відкривати та закривати кришку багажника, а й утримувати її у відкритому стані, захищаючи власника від випадкового закриття та нанесення травм. При частому русі поршня, а також попаданні на шток поршня сторонніх часток, бруду та пилу, амортизатор багажника може вийти з ладу і підлягає заміні.
Амортизатор багажника LESJÖFORS 8166749 дозволить провести заміну зношеного амортизатора, поліпшити ефективність та плавність закриття і відкриття кришки багажника, а також надійно утримувати її у відкритому стані. Основним елементом амортизатора є шток поршня, який виконаний з полірованої сталі, після чого підлягає хромуванню, що забезпечує високу міцність та захист від корозії, гарантуючи тривалий термін служби деталі. Довжина амортизатора в розкладеному стані становить 531.5 мм. Максимальна виштовхувальна сила 620 Hm. Циліндр амортизатора має діаметр: 19 мм. Тиск газу, а також параметри поршня спеціально підігнані під кожну модель автомобіля. Амортизатор багажника LESJÖFORS 8166749 підходить для встановлення на автомобілі марки: Peugeot. Сторона установки: ліва, права.
Компанія LESJÖFORS – один з найбільших виробників автозапчастин. Використання передових технологій в розробці, виробництві та тестуванні запчастин, дозволяє забезпечувати високу надійність та якість продукції, яка відповідає міжнародним стандартам.