0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Тепловентилятор Elegant Plus EL 101 509 105478, ціна: 472 грн.

472 грн.

Основні характеристики: Бренд - Elegant / Висота - 7 см / Колір - черный / Тип - Тепловентилятор / Тип кріплення - двухсторонний скотч / переглянути всі характеристики
  • Виробник  Elegant
  • Доступність:  В наявності
  • Код товару:  72244
   
Безкоштовна доставка
При купівлі товарів на суму замовлення от 5000 грн ви отримуєте право скористатися безкоштовною доставкою по Україні.

Забрати своє замовлення можна використовуючи сервіси:
«Нова Пошта»
«Укрпошта»
Кур'єрська адресна доставка перевізником «Нова Пошта»
Повернення товару

Відповідно до ст.9 «Закону про захист прав споживачів» ви можете повернути або обміняти товар в нашій мережі протягом 14 днів без вказівки причини, за умови, якщо:


товар не використовувався, зберіг товарний вигляд, пломби, ярлики, плівки;
збережена упаковка, документація в товарному вигляді;
присутні чеки і гарантійні талони.

Подарунок при покупці

Ми постійно дбаємо про наших клієнтів і з радістю даруємо подарунки вам і вашим близьким при покупках в нашому магазині.


Побачити актуальні пропозиції можна якщо:

на товарі присутня відповідна позначка;;

перегляньте більш детальну інформацію в розділі "Акції".

Основні характеристики
Бренд Elegant
Висота 7 см
Колір черный
Тип Тепловентилятор
Тип кріплення двухсторонний скотч
Ширина 12.1 см
Матеріал керамика , пластик

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Опис

Тепловентилятор Elegant EL 101 509 об'єднує в собі функції тепловентилятора і звичайного вентилятора, тому буде однаково ефективним як в зимовий час, так і під час поїздок в літню спеку (експлуатаційні температури від -20 до +50 град. С).
Вентилятор призначений для використання в автобусах, вантажівках, автомобілях з бортовою мережевною напругою 24V. Потужність вентилятора становить 150W/180W, він має вбудований запобіжник 15 А і працює в двох режимах:
• Нагрівання (Heat).
• Вентиляція (Fan).
Він працює безшумно і швидко нагріває повітря в салоні авто до комфортного теплого стану. До того ж він забезпечує обдув скла, що дозволяє уникнути запотівання і швидко розморозити вікна при необхідності.
Корпус тепловентилятора виготовлений з високоякісного міцного пластику, стійкого до перепадів температур і впливу сонячних променів. Всередині розміщений керамічний нагрівальний елемент.
Модель оснащена поворотною ніжкою, яка дозволяє регулювати напрямок потоку повітря, і зручною висувною ручкою для перенесення.
Elegant EL 101 509 має компактні розміри (11/12,1/7 см ДхШхВ) і кріпиться як за допомогою двостороннього скотча, так і пари саморізів. Тому він не займає багато місця в салоні авто, не закриває огляд і встановлюється в будь-якому зручному місці, а довжина шнура 3 м дозволяє не використовувати додаткових подовжувачів і перехідників.